Пошук

Будуть проводитись сейсморозвідувальні дослідження

Дата: 17.03.2023 10:35
Кількість переглядів: 138

Фото без описуШановні жителі, на території Вашого населеного пункту з 20.03.2023 р. геофізична компанія ТОВ «Георозвідка» буде проводити сейсморозвідувальні дослідження Угнівської площі методом 2D і 3D, в рамках Програми Уряду України по забезпеченні енергетичної незалежності шляхом збільшення українського нафто-газовидобутку.

Технологія проведення робіт, а також обладнання й механізми, що використовуються для збудження та прийому сейсмічних сигналів, є безпечними для місцевого населення, місцевої інфраструктури і навколишнього природного середовища. В процесі робіт не передбачається нанесення шкоди родючості ґрунту, зняття та перенесення поверхневого (родючого) шару ґрунту на земельних ділянках в межах яких будуть проводитися дані роботи.

Під час проведення досліджень виконання жодних земельних робіт не передбачається.!!!

Геофізичні дослідження планується проводитися по прямолінійних профілях, які будуть проходити по землях, зайнятих сільгоспкультурами і лісами. При цьому максимально будуть використовуватися дороги різних категорій, а також лісові просіки з метою зменшення збитків пов’язаних з ними.

Детальніша інформація за телефонами: 067-933-52-40, 067-818-84-67


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень