Пошук

Сокальська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформує: Проведено зустріч з платниками податків

Дата: 12.04.2023 15:43
Кількість переглядів: 75

Фото без описуДнями, в приміщенні центру обслуговування платників Сокальської ДПІ проведено зустріч з платниками щодо застосування норм податкового законодавства.

Присутнім роз’яснили особливості деклараційної кампанії та подання декларації про майновий стан і доходи, отримання податкової знижки, сплату податків.

Також розповіли про переваги сервісу податкової служби «Електронний кабінет».

Під час заходу поінформувала присутніх про Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 23.03.2023 №148 (далі – Наказ 148).

Детально розглянуто як загальні положення Наказу 148 так і приклади заповнення платником реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції.

Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення розміщено на стендах у приміщенні ЦОП Сокальської ДПІ для вільного ознайомлення та використання в роботі платниками податків.

Звернули увагу платників на важливості сплати податків, зборів та платежів до бюджетів та надали відповіді на запитання, які цікавили присутніх.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень