Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 18.05.2023 15:46
Кількість переглядів: 167

Фото без опису1. Проект детального плану території по вул. Львівській в м. Великі Мости  Червоноградського району Львівської області.

Проектом передбачається довпорядкування території детального планування шляхом визначення параметрів земельних ділянок для обслуговування багатоквартирних житлових будинків та існуючих гаражів ЖКГ Великомостівської міської ради, розміщення на вільній від забудови території індивідуальних гаражів для жителів багатоквартирної забудови, а також улаштування нових внутріквартальних проїздів з твердим покриттям.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Великомостівська міська рада Львівської області.

Розробник ДПТ – ФОП Дідик І. Є.

Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».

  1. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 18.05.2023 р. до 19.06.2023 р.;

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Великомостівська міська рада Львівської області (80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6).

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

              20.06.2023 р. в Народному домі за адресою: Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 9.

г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Великомостівська міська рада Львівської області (80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6).

Адреса сайту: https://vmgromada.gov.ua/

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Великомостівська міська рада Львівської області Львівської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.



Пояснення ДПТ

Проєктний план

Звіт СЕО

Сучасне використання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень