Пошук

Щодо фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників

Дата: 24.05.2023 15:43
Кількість переглядів: 77

Червоноградська районна військова адміністрація інформує, що Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Фото без описуЛьвівській області на 2021-2025 роки для суб’єктів підприємництва у 2023 році передбачена фінансова підтримка у вигляді часткового відшкодування вартості високо репродукційного насіння.

Фінансова підтримка надається сільськогосподарським підприємствам, фермерським господарствам, сімейним фермерським господарствам, фізичним особам-підприємцям за придбане і висіяне у поточному році сертифіковане високопродуктивне насіння не нижче першої репродукції, або першого покоління гібриду в розмірі до 50% вартості, але не більше 50,0 тис.грн. одному суб’єкту підприємництва.

Інформуємо сільгоспвиробників, які провадять виробничу діяльність на території Великомостівської громади про вищезазначену підтримку для можливості відшкодування вартості насіннєвого матеріалу згідно умов програми.

Документи на відшкодування вартості насіння приймаються до 15 червня 2023 року в Департаменті агропромислового розвитку після подання суб’єктами господарювання звітності про завершення посіву культур ( форма 4-СГ).

Більш детальніше можна ознайомитися на офіційному сайті Львівської обласної військової адміністрації ( структурний підрозділ Департамент агропромислового розвитку), для отримання консультацій звертатися за телефонами: (032) 255-50-62, 066-718-09-18.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень