Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2023-05-30-010343-a
Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Назва предмета закупівлі: Капуста свіжа, Огірки, Помідори (Код ДК 021:2015:03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи )
ЄДРПОУ: 44560356.
Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради Львівської області.
Загальні умови постачання:
1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовнки партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.
2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.
3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
4. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Учасника.
5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.
6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.
7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.
8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
9. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.
Овочі (ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи)
№ п/п |
Найменування предмету закупівлі |
Характеристика предмета закупівлі |
Одиниця виміру |
Кількість |
4 |
Капуста свіжа білокачанна |
Капуста середньостигла, свіжа, ціла, здорова, чиста, щільна, без механічних пошкоджень та тріщин. Запах та смак – властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Не допускається наявність гнилої, пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами, в’ялої, підмороженої капусти.. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. |
кг |
600 |
5 |
Огірок свіжий |
Огірки ґрунтові свіжі. Плоди повинні бути вищого сорту, цілі, здорові, чисті, не деформовані, без механічних пошкоджень, зеленого кольору. Не допускається поставка гнилих, запарених, підморожених, в’ялих, покручених, жовтих з грубим шкірястим насінням. Тара повинна бути чистою, сухою, без сторонніх запахів та призначена для транспортування свіжих овочів Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. |
кг |
160 |
6 |
Помідор свіжий |
Помідор ґрунтовий – «Томати свіжі». Томати мають бути свіжими, стиглими, цілими, чистими, здоровими, неперезрілі, щільними без механічних пошкоджень і сонячних опіків. Не допускається наявність плодів томатів з незарубцьованими тріщинами, зелених, м’ятих, гнилих, пошкоджених шкідниками, уражених хворобами, в’ялих, перестиглих.. Тара для упаковки свіжих томатів повинна бути цілою, міцною, сухою, чистою, без стороннього запаху. Свіжі томати транспортуються згідно з правилами перевезення швидкопсувних вантажів. Помідор тепличний: Плоди повинні бути свіжі, зрілі, цілі, чисті, здорові, не пошкоджені шкідниками, не притиснуті, щільні, неперезрілі, без механічних пошкоджень та сонячних опіків. Колір помідорів відповідає ботанічному сорту (червоний, рожевий, жовтий). М’якиш однорідний без жорсткої серцевини Поверхня-суха Свіжі томати транспортуються згідно з правилами перевезення швидкопсувних вантажів. Тара для упаковки свіжих томатів повинна бути цілою, міцною, сухою, чистою, без стороннього запаху Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. |
кг |
150 |
Очікувана вартість закупівлі складає 52 240,00 грн. з ПДВ.