Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2023-05-30-008704-a

Дата: 02.06.2023 14:57
Кількість переглядів: 38

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 від і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: за кодом CPV за ДК 021:2015 (CPV): 34420000-7 Моторолери та моторизовані велосипеди (електровелосипеди)

Замовник: Великомостівська міська рада Львівської області.

ЄДРПОУ: 04056316.

Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Усі посилання у технічній специфікації на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент».

п/п

 

 

 

 

Назва товару

Технічні та якісні характеристики

предмета закупівлі

 

 

Кількість (шт)

 

Опис характеристик товарів, що вимагаються замовником

Детальний опис товару, який пропонується учасником (обов’язково!!!: відомості про товаровиробника, країна походження товару*)

1.

 

 

 

 

 

 

 

Електровелосипед

(зазначається виробник, модель (артикул) інтерактивної панелі)

 

 

Рама: Сталь

Колеса:  26 дюймів

Максимальне навантаження: 140 кг

Потужність мотора: 500w 48v

Максимальна швидкість: 40 км/год

Акумулятор: літієвий Li-on 15 А·год 48 в Panasonic

Зарядний пристрій: 3 А із системою охолодження

Ручка газу:  курок газу  із екраном та системою ПАС

Максимальна відстань на одному заряджанні: 50 км

Час повного заряджання: 5 годин

Гальма: механічні задні та передні

Щитки: повнорозмірні задній і передній

Наявність кошика

Колір: чорний/червоний

Вага: 25 кг

 

 

 

 

 

 

 

 

6

 

1. Вартість тендерної пропозиції учасника повинна враховувати витрати на доставку, витрати на транспортування, навантаження, розвантаження, монтаж, страхування та інші витрати, сплату податків і зборів тощо. Надати гарантійний лист про це.

2. Характеристики обладнання повинні бути не нижче та відповідати визначених у цьому Додатку та вказуватись в пропозиціях учасників  з чітким визначенням марки та моделі.

3. Товар (упаковка) повинен містити маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу: ідентифікувати Товар, його походження, дату виробництва.

4. Товар повинен бути новим (таким, що не був у використанні).

5. Всі основні компоненти товару повинні бути оригінальними, заміна компонентів на не неоригінальні забороняється.

6. Гарантія на обладнання має відповідати не менше терміну гарантії підприємства-виробника продукції, відповідно до технічного завдання та має складати не менше 12 місяців від дати поставки Замовнику, про що в складі пропозиції подається гарантійний лист.

7. Інформацію про відповідність запропонованого до поставки Товару технічним вимогам Замовника, учасник підтверджує під час проведення процедури закупівлі, шляхом надання наступних документів у складі тендерної пропозиції, а саме:

7.1. Гарантійний лист про постачання нового обладнання належної якості відповідно до умов технічного завдання з інформацією щодо умов та термінів гарантійного та сервісного обслуговування Товару.

7.2. Порівняльна таблиця відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника, які вказані в таблиці Додатку (обов‘язково зазначається виробник, модель (артикул) інтерактивної панелі для можливості перевірки запропонованого обладнання технічним вимогам Замовника.

8. Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником:

8.1. Фотографії та/або зображення товару, що пропонуються учасником, зазначеного в технічній специфікації.

8.2. Якщо учасник не є виробником,  то він надає копію договору з виробником про поставку товарів або дилерський договір або договір про співпрацю чинний на момент розкриття та не менше як до кінця терміну поставки, зазначеного замовником у тендерній документації або лист від виробника/дилера про поставку товарів.

8.3. Учасник надає  копію паспорту товару, яка включає основні відомості про виріб та технічні дані, інструкцію по збиранню, комплектність товару, інформацію з експлуатації, гарантійні зобов’язання від виробника, викладену українською мовою.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення:

Дані технічні характеристики обладнання визначені Замовником, оскільки вони в повній мірі забезпечують можливість виконання покладених на замовника функцій та виконання завдань. Замовник визначав параметри для якісної та надійної техніки в рамках бюджету закупівлі.

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно до  рекомендацій Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої із електронного торгового майданчика Bigl.ua, prom.ua та інтернет магазину rocketbike.com.ua. У загальну вартість закупівлі врахована вартість доставки та монтажу(витрати на транспортування, навантаження, розвантаження, монтаж, страхування, сплата податків і зборів)

Розмір очікуваної вартості закупівлі за кодом CPV за ДК 021:2015 (CPV): 34420000-7 Моторолери та моторизовані велосипеди (електровелосипеди) становить 210 000,00 (двісті десять тисяч грн.00 коп.) з ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень