Пошук

Повідомляємо про оприлюднення аналізу регуляторного впливу

Дата: 06.06.2023 13:20
Кількість переглядів: 69

Фото без описуВЕЛИКОМОСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Про оприлюднення аналізу регуляторного впливу до проекту регуляторного акту - проекту рішення Великомостівської міської ради Львівської області  «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності Великомостівської міської ради Львівської області для розміщення об’єктів соціально-культурного, торгівельного та іншого призначення»

       Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Великомостівської міської ради Львівської області «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності Великомостівської міської ради Львівської області для розміщення об’єктів соціально-культурного, торгівельного та іншого призначення».

       Проект спрямований на визначення порядку справляння орендної плати за окремі конструктивні елементи благоустрою комунальної власності, методики розрахунку розміру орендної плати та встановлення ступеня відповідальності за несвоєчасну сплату орендної плати або ухилення від неї.

       Підставою для розробки проекту є Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», Правила благоустрою території населених пунктів Великомостівської міської ради

       Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються з 06.06.2023р. по 07.07.2023р. на електронну адресу розробника – Великомостівської міської ради Львівської області - info@vmgromada.gov.ua.

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 80074, Львівська область Червоноградський район, м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6, Великомостівська міська рада Львівської області.

Детальніше за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень