Пошук

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації

Дата: 03.07.2023 14:40
Кількість переглядів: 60

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації

  1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території в м. Великі Мости в районі вул. Львівська, 111 Червоноградського району Львівської області.
  2. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

3. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Великомостівська міська рада Львівської області.

4. Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 03.07.2023 р. до 13.07. 2023 р;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Великомостівської міської ради – https://vmgromada.gov.ua/.

– зауваження і пропозиції подаються до Великомостівської міської ради Львівської області за адресою: Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6, в термін до 13.07.2023 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Великомостівська міська рада.

5. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.


Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території в м. Великі Мости в районі вул. Львівська, 111 Червоноградського району Львівської області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень