Пошук

Програма сприяння матеріально-технічного забезпечення військової частини 2418 (Кінологічний навчальний центр Державної Прикордонної Служби України), дислокованої на території Великомостівської міської ради, на 2023 рік

Дата: 28.03.2023 10:50
Кількість переглядів: 240

Фото без описуПАСПОРТ

Програми матеріально-технічної підтримки Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418)

Державної прикордонної служби України на 2023 рік

 

1.

Ініціатор розроблення програми

Кінологічний навчальний центр (Військова частина 2418) Державної прикордонної служби України

2.

Дата, номер документа про затвердження Програми

Рішення Великомостівської міської ради

№ 892 від 22.03.2023 року

3.

Розробник програми

Великомостівська міська рада 

4.

Співрозробники програми

 Кінологічний навчальний центр (Військова частина 2418) Державної прикордонної служби України

5.

Відповідальний виконавець програми

Кінологічний навчальний центр (Військова частина 2418) Державної прикордонної служби України

6.

Учасники програми

Великомостівська міська рада, Кінологічний навчальний центр (Військова частина 2418) Державної прикордонної служби України.

7.

Термін реалізації програми

2023 рік

8.

Перелік місцевих бюджетів, які беруть участь у виконанні програми

міський бюджет

9.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми у 2023 році, всього,

у тому числі:

2700,00 тис.грн.

9.1.

коштів бюджету Великомостівської міської ради

2700,00 тис.грн.

 

коштів інших джерел

 

 

Міський голова                                                                                       Ярослав РОЙКО

 

 

  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

            Міська програма матеріально-технічної підтримки Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418) Державної прикордонної служби України на 2023 рік  (далі – Програма) розроблена відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну прикордонну службу України» та п. 2 статті 85 Бюджетного кодексу України від 08 липня 2010 року № 2456-VІ (зі змінами і доповненнями, внесеними Законами України).

 2. Мета і основні завдання Програми

       Метою Програми є покращення матеріально-технічної бази Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418) Державної прикордонної служби України на 2023 рік, та здійснення заходів з покращення рівня матеріального забезпечення, закупівлі  запчастин на автомобільну та бронетанкову техніку, створення належних умов для розміщення військовослужбовців, які прибувають із зони бойових дій для відновлення та реабілітації, а також навчання  особового складу з подальшим вибуттям у зону бойових дій.

  1. Визначення відповідальних виконавців Програми

 Головним розпорядником коштів за Програмою визначено Великомостівську міську раду, відповідальними виконавцями заходів Програми – Кінологічний навчальний центр (Військова частина 2418) Державної прикордонної служби України на 2023 рік.

  4. Обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми, обсягів та джерел фінансування, строки виконання Програми

        Програма передбачає комплексне розв’язання у невідкладному порядку проблем поліпшення стану матеріально - технічного забезпечення Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418) Державної прикордонної служби України, яка дислокована на території Великомостівської міської ради та виконує завдання у зоні бойових дій з відбиття російської агресії і нищить ворога на українській землі.

        Виконання Програми надасть можливість здійснення заходів щодо забезпечення державного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, зокрема сприяння матеріально-технічному забезпеченню Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418) Державної прикордонної служби України.

       Напрямки фінансування – для сприяння матеріально-технічному забезпеченню Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418) Державної прикордонної служби України, дислокованої на території міста Великі Мости, Червоноградського району, Львівської області.

Головним  розпорядником коштів є Великомостівська міська рада. Кошти на реалізацію Програми виділяються з місцевого бюджету або з інших джерел не заборонених законодавством.

       Великомостівська міська рада перераховує кошти на рахунок Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418) Державної прикордонної служби України відповідно до помісячного розпису асигнувань місцевого бюджету. 

 5. Перелік завдань і заходів Програми

      У Програмі передбачається здійснити ряд завдань та заходів щодо матеріально-технічного забезпечення Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418) Державної прикордонної служби України.

Для реалізації Програми передбачається здійснення нижченазваних заходів:

1. Проведення поточного ремонту (заміни/влаштування покрівлі) дахів будівель Кінологічного навчального центру.

2. Закупівля будівельних товарів для проведення поточного ремонту казармених приміщень, оздоблення стін та стель, заміна віконних і дверних блоків та проведення ремонту будівлі зовні.

3. Облаштування приміщень будівель Кінологічного навчального центру (Військової частини 2418) електротехнічним устаткуванням, апаратурою та  обладнанням.

4. Закупівля шин та запчастин на автомобільну та бронетанкову техніку для забезпечення готовності автомобільної техніки до виконання визначених завдань з охорони Державного кордону України.

5. Капітальний ремонт під’їзної дороги до військового містечка Кінологічного навчального центру.

6. Координація та контроль за ходом виконання Програми

 

Координацію і контроль за ходом виконання Програми, звітування здійснює комісія Великомостівської міської ради.

 

 

Міський голова                                                                                       Ярослав РОЙКО



Рішення сесії №892 від 22.03.2023р. Про затвердження програми сприяння матеріально-технічного забезпечення військової частини 2418 (Кінологічний навчальний центр Державної Прикордонної Служби України), дислокованої на території Великомостівської міської ради, на 2023 рік

Рішення сесії №953 від 06.06.2023р. Про внесення змін в програму сприяння матеріально-технічного забезпечення військової частини 2418 (Кінологічний навчальний центр Державної Прикордонної Служби України), дислокованої на території Великомостівської міської ради, на 2023 рік

Рішення сесії № 1072 від 03.10.2023р. Про внесення змін в програму сприяння матеріально-технічного забезпечення військової частини 2418 (Кінологічний навчальний центр Державної Прикордонної Служби України), дислокованої на території Великомостівської міської ради, на 2023 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень