Пошук

Оновлення каталогу «Експортний потенціал Львівщини»

Дата: 25.08.2023 10:11
Кількість переглядів: 215

Фото без описуЗ метою промоції регіону та допомоги бізнесу в налагодженні нових контактів та виходу на нові зовнішні ринки, сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики облдержадміністрації виступив з ініціативою оновлення каталогу «Експортний потенціал Львівщини».

Каталог «Експортний потенціал Львівщини» – це двомовне промоційне видання, мета якого – представити компанії регіону перед потенційними іноземними партнерами.

На сторінках поточної версії видання представлено понад 300 експортоорієнтованих компаній Львівщини. Ознайомитися з онлайн версією можливо за посиланням: https://cutt.ly/12LbFP6.

Інформуємо суб’єктів підприємницької діяльності, які зареєстровані у межах Великомостівської громади, щодо оновлення інформації про компанії, які вже є на сторінках каталогу (в обов’язковому порядку); та про можливість висвітлення інформації про компанії, які ще не розмістили свої профілі у каталозі «Експортний потенціал Львівщини».

Подати інформацію про компанію можливо заповнивши форму за посиланням: https://cutt.ly/o8Zk22R .

Додатково інформуємо, що на сторінках каталогу можуть бути розміщені профілі не лише експортоорієнтованих підприємств, але й тих, які ще не здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень