Пошук

У Великомостівському ліцеї відбулося відкриття Букросингового простору «Book shelter»

Дата: 30.08.2023 16:45
Кількість переглядів: 139

Фото без описуУ Великомостівському ліцеї відбулося відкриття Букросингового простору «Book shelter».

Простір слугуватиме для відпочинку та спілкування, а також для обміну книгами та враженнями від їх прочитання, проведення заходів та активностей. Сприятиме покращенню комунікації між учнями та інтеграції учнів ВПО у шкільне життя, розвитку молоді.

В результаті реалізації проєкту від Kyiv Dialogue у партнерстві із Благодійною організацією «Фонд розвитку громад «Єдиний порив» у школі з’явився цікавий, яскравий об’єкт для учнів та вчителів, який став окрасою школи.

В межах проекту закуплено меблі для книг, м’які крісла та пуфи, журнальні столики, м’яке покриття та настільні ігри.

Закликаємо усіх учнів та батьків поповнювати полиці простору книгами, якими ви можете поділитися з вашої домашньої бібліотеки.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до реалізації даного проекту: програмі "Київський діалог" та особисто Галині Балабановій за координування наших дій в проекті; нашим партнерам, які подавали проект та всіляко сприяли в його реалізації - Благодійна організація "Фонд розвитку громад "Єдиний порив" та особисто Василю Коляді; керівництву Великомостівського ліцею, особисто Ірині Пагутяк та Мирославі Лободі, на базі якого реалізовано даний проект; міському голові Ярославу Ройко та начальнику відділу освіти, культури та туризму Галині Булик за підтримку проекту, а також вчительці Марті Глюз та її учням, які брали участь у тренінгах в межах проекту.

Особлива подяка випускникам 2023 року, які брали участь у тренінгу та були авторами ідеї, яку вдалося втілити.

Будемо вважати це їх подарунком школі 

Керівник подання та реалізації проекту – Ірина Петрук.


Більше фото у Фейсбук 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень