Пошук

В межах проєкту «Модель сучасної бібліотеки» у Великомостівській громаді відкрили оновлений простір

Дата: 03.11.2023 15:55
Кількість переглядів: 171

Фото без описуСьогодні, 3 листопада у КП «Публічна бібліотека Великомостівської міської ради» м. Великі Мости відкрили оновлений простір для дітей та дорослих.

Публічна бібліотека є головним у Великомостівській територіальній громаді, інформаційним та культурно-освітнім центром у сфері бібліотечно-інформаційного обслуговування населення, методичним центром з питань розвитку бібліотечної справи, книгосховищем творів друку різних авторів, центром краєзнавчої літератури та галузевої інформації з питань культури та мистецтва територіальної громади.

У бібліотеку закупили меблі (столи, стелажі, крісла), безкаркасні меблі, комп'ютерну техніку та інтерактивну панель. За кошти громади також проведено ремонт приміщення.

На відкриття та освячення простору прибули гості: заступник голови Львівська обласна державна адміністрація Іван Собко, директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк, заступник голови Червоноградська районна державна адміністрація Володимир Катерина, міський голова Ярослав Ройко, а також начальниця відділу освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради Галина Булик. Освятив оновлене приміщення отець Володимир.

Хочемо зазначити, що інноваційна модель бібліотеки виступає, як поєднання чотирьох просторів: простір навчання, простір натхнення, місце зустрічі та простір подій.

Сучасна бібліотека - це динамічний та сучасний центр, який активно адаптується до сучасних технологій та потреб користувачів. Вона пропонує не лише книги, але й доступ до цифрових ресурсів, електронних каталогів та інтерактивних програм. Бібліотекарі сучасних бібліотек грають ключову роль, допомагаючи користувачам знаходити необхідну інформацію та навчаючи цифрових навичок.

Дякуємо нашим Захисникам за таку можливість.

Запрошуємо жителів громади до відвідин нового сучасного простору.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень