Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2023-11-09-002448-a

Дата: 13.11.2023 15:37
Кількість переглядів: 95

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 від і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: Реконструкція каналізаційних очисних споруд в м.Великі Мости Львівської області (КНУ Настанова з визначення вартості будівництва) Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (45230000-8)

Замовник: Великомостівська міська рада Львівської області.

ЄДРПОУ: 04056316.

Вид процедури: відкриті торги (з особливостями).

Обґрунтування бюджетних призначень: Розмір бюджетного призначення визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням сесії Великомостівської міської ради № 905 від 22.03.2023р.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб Великомостівської територіальної громади у покращенні незадовільного стану каналізаційних очисних споруд в м. Великі Мости, з урахуванням вимог законодавства, зокрема відповідно до вимог чинних кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва» та «Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво» затверджені наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281. Так, Замовником торгів на підставі завдання на проектування було розроблено проектну документацію об’єкта будівництва. Завершальним етапом розроблення проекту є проведення експертизи, результатом якої є експертна оцінка, що містить позитивний або негативний висновок. Відтак, по об’єкту «Реконструкція каналізаційних очисних споруд в м.Великі Мости Львівської області» було розроблено проекту документацію та проведено експертизу, за результатами якої Замовником торгів було отримано позитивний експертний звіт щодо розгляду проектної документації на будівництво. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Зазначені роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ та чинному законодавству.
 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі Зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва у складі Робочого проекту «Реконструкція каналізаційних очисних споруд в м.Великі Мости Львівської області» затвердженого Рішенням виконавчого комітету № 141  від 07.11.2023р. та затвердженого Експертного звіту (позитивного) щодо розгляду  проектної документації на будівництво за робочим проектом №14-0698/01-23 від 19 жовтня 2023р.

Розмір очікуваної вартості закупівлі Реконструкція каналізаційних очисних споруд в м.Великі Мости Львівської області (КНУ Настанова з визначення вартості будівництва) Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (45230000-8) становить 36 386 294,00 (тридцять шість мільйонів триста вісімдесят шість тисяч двісті дев’яносто чотири грн. 00 коп.) з ПДВ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень