Пошук

До уваги жителів Великомостівської громади

Дата: 17.11.2023 11:31
Кількість переглядів: 202

Фото без описуДо уваги жителів Великомостівської громади!

Повідомляємо, що відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», відповідними рішеннями Великомостівської міської ради назви вулиць та площ на території Великомостівської міської ради, які підпадають декомунізації змінено згідно закону та внесено нові назви до словника вулиць державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Тому, у відповідності до частини 2 статті 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», громадяни зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену правилами благоустрою території населеного пункту прилеглу до цих об’єктів територію.

Просимо жителів відповідних вулиць у населених пунктах Великомостівської громади на приватній забудові, ОСББ, бізнес-структурах, фірмах, провести заміну табличок із назвами вулиць.

Детальнішу та уточнюючу інформацію ви можете отримати, звернувшись до Великомостівської міської ради за адресою: м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6 або за телефоном 0984334356.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень