Пошук

Оприлюднення аналізу регуляторного впливу до проекту регуляторного акту - проекту рішення Великомостівської міської ради Львівської області «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переофор

Дата: 07.09.2023 09:34
Кількість переглядів: 104

Фото без описуВЕЛИКОМОСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Про оприлюднення аналізу регуляторного впливу

до проекту регуляторного акту - проекту рішення Великомостівської міської ради Львівської області  «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на території Великомостівської міської ради Львівської області»

 

       Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Великомостівської міської ради Львівської області «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на території Великомостівської міської ради Львівської області».

       Проект спрямований на встановлення процедури видачі дозволів або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на порушення об’єктів благоустрою.

       Підставою для розробки проекту є Закони України Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», «Типового порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови  їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 р. №870.

       Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються з 07.09.2023р. по 09.10.2023р. на електронну адресу розробника – Великомостівської міської ради Львівської області - info@vmgromada.gov.ua.

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 80074, Львівська область Червоноградський район, м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6, Великомостівська міська рада Львівської області.


Положення 

Експертний висновок

Аналіз регуляторного впливу

М-ТЕСТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень