Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування «Детальний план території з метою впорядкування забудови в межах вулиць Шевченка, С. Бандери та Паркова в м. Великі Мости» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 27.12.2023 09:29
Кількість переглядів: 199

Фото без описуРеєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі № 15-11-3368-23

На виконання вимог статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»,
статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555, з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки, Великомостівська міська рада Львівської області інформує:

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:  

Містобудівна документація «Детальний план території з метою впорядкування забудови в межах вулиць Шевченка, С. Бандери та Паркова в м. Великі Мости».

Метою розроблення вищезазначеної містобудівної документації є: обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови, використання території населеного пункту в інтересах громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.   

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Великомостівська міська рада Львівської області.

3. Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення:
з 04.01.2024р. та триватиме до 05.02.2024р.

4. Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): пропозиції приймаються у письмовому вигляді (у тому числі в електронному вигляді) із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу Великомостівської міської ради: вулиця Шевченка, 6,
м. Великі Мости, Червоноградський район, Львівська область, 80074 та на офіційну електронну адресу: info@vmgromada.gov.ua.

5. Дата проведення запланованих громадських слухань: 07.02.2024 р.

6. Час проведення запланованих громадських слухань: о 11:00 годині.

7. Місце проведення запланованих громадських слухань: Народний дім за адресою: Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 9

8. Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: з Проектом документа державного планування та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті Великомостівської міської ради (https://vmgromada.gov.ua/), а також у приміщенні Великомостівської міської ради (адреса: вулиця Шевченка, 6, м. Великі Мости, Червоноградський район, Львівська область, 80074), протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення.               

9. Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Великомостівська міська рада Львівської області за адресою: вулиця Шевченка, 6, м. Великі Мости, Червоноградський район, Львівська область, 80074.

Електронна адреса: info@vmgromada.gov.ua.

Строки подання зауважень і пропозицій: з 04.01.2024 р. та триватиме до 05.02.2024р.

10. Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Великомостівська міська рада Львівської області (адреса: вулиця Шевченка, 6, м. Великі Мости,
Червоноградський район, Львівська область, 80074).  

11. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: зважаючи на географічне положення проектованої території транскордонні наслідки реалізації проекту «Детальний план території з метою впорядкування забудови в межах вулиць Шевченка, С. Бандери та Паркова в м. Великі Мости» для довкілля, у тому числі здоров’я населення, не очікуються.



Звіт СЕО ДПТ

Детальний план території

1, 1.1., 2, 2.1., 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень