Пошук

Реабілітаційний центр NextStep Ukraine - це місце, де наші Герої повертаються до повноцінного життя

Дата: 22.01.2024 09:48
Кількість переглядів: 199

Фото без опису«NextStep Ukraine» – нейрореабілітаційний центр для людей з травмами центральної нервової системи, зокрема, головного та спинного мозку. Реабілітаційний центр «NextStep Ukraine» розпочав роботу у квітні 2018 року у місті Ірпінь на Київщині. Після деокупації Ірпеня у червні 2022 року Центр відновив роботу й більше 130 військовослужбовців наразі пройшли курс реабілітації. Зараз такий центр запрацював у Львові.

Реабілітологи, які працюють в NextStep Ukraine, пройшли курс навчання в NextStep Fitness в Лос-Анджелесі і тепер імплементують свої знання для українських військовослужбовців. Фахівці Центру регулярно проходять тренінги та навчання в США та Україні.

Це проєкт відомого в Україні та за її межами Благодійного фонду «Revived Soldiers Ukraine» («Відродження Захисників України»), який займається протезуванням та реабілітацією поранених військовослужбовців в Україні та США.

Метою реабілітаційного процесу у центрі «NextStep Ukraine»  є покращення не лише фізичного стану наших Захисників, але й якості їхнього повсякденного життя.

Реабілітаційний центр «NextStep Ukraine» надає абсолютно безкоштовні послуги реабілітації для Захисників та Захисниць України.

За усіма деталями звертатися за електронною адресою: nextsfepukrainelviv@gmail.com або  за номером телефону: +380 99 642 72 65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень