Пошук

Звіт заступника міського голови Романа Мармаша про роботу за 2022-2023 роки

Дата: 02.02.2024 10:38
Кількість переглядів: 80

      Фото без описуУ відповідності до пункту 4 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішенням ІХ позачергової сесії VІІІ скликання від  27 травня 2021 року мене було затверджено заступником міського голови Великомостівської міської ради. Свої повноваження здійснюю відповідно до статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні та посадової інструкції.

     Мною, як заступником міського голови, у відповідності до моїх посадових обов’язків було організовано та підготовано протягом 2022 року 19 засідань виконавчого комітету,  на яких прийнято 179  рішень, протягом 2023 року 17 засідань виконавчого комітету на яких було прийнято 180 рішень.

      Рішення виконавчого комітету міської ради були прийняті на засіданнях відкритим голосуванням більшістю від загального складу виконкому. Після прийняття рішень на засіданнях виконавчого комітету, вони доводяться до виконавців та розміщуються на сайті Великомостівської міської ради.

       Відповідно до рішення виконкому № 106 від 26.07.2021 року прийнято рішення про громадську комісію з житлових питань мене затверджено головою даної комісії. Протягом  2022 - 2023  років проведено 5 засідань даної комісії, здійснено моніторинг та впорядкування квартирної черги. Щоквартально готується звіт та оперативна інформація щодо кількості осіб, які перебувають на квартирній черзі у Великомостівській міській раді. 

  Відповідно до розпорядження міського голови від 06.07.2021 року № 303 затверджений головою робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати, сплати акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, земельного податку, дотримання правил благоустрою. Протягом 2022-2023 років проведено 4 засідання робочої групи, відвідано 13 суб’єктів підприємницької діяльності, проведено роботу із боржниками по сплаті орендної плати за землю та сплати податку за житло.

   З моєї ініціативи здійснено ремонт нежитлової будівлі та облаштовано прихисток для внутрішньо переміщених осіб в с. Пристань. Очолюю комісію з питань тимчасового поселення внутрішньо переміщених осіб  в місцях компактного проживання, на даний  час в прихистку проживає 14 осіб. З моєї сторони постійно вживаються заходи щодо належного функціонування даного прихистку .

       Прийняв активну участь, як заступник голови опікунської ради при виконавчому комітеті, у 6 засіданнях даного консультативного органу.

       Протягом 2022 - 2023 рр. прийняв активну участь в роботі  комісії з питань захисту прав дітей. На 18 засіданнях розглянуто ряд питань пов’язаних з станом виховання у родинах, також прийнято рішення з подальшим затвердженням на виконкомі, щодо забезпечення та захисту життя та здоров’я дітей у випадку де цього потребувала ситуація.

       У серпні – вересні  за допомогою працівників міської ради успішно подано заявку на отримання субвенції з обласного бюджету на реконстукцію приміщення,  придбанння меблів, необхідного обладннаня та комп’ютерної техніки для облаштування приміщення під центр надання адміністративних послуг Великомостівської міської ради. Це дало змогу залучити до міського бюджету майже 3 000 000 гривень. І вже у вересні 2023р. Центр надання адміністративних послуг  розпочав свою діяльність для жителів Великомостівської громади, у новому приміщенні відділу ЦНАП. На даний час в середньому за місяць надається 920 адміністративних послуг для жителів Великомостівської громади.

     Координую роботу у сфері інвестиційних проєктів.  Завдяки активній комунікації та співпраці з відділом інвестиційної політики Львівської ОВА вдалось організувати релокацію суб’єктів підприємницької діяльності із зони бойових дій на територію нашої громади, що дало змогу створити робочі місця, покращити наповнення міського бюджету. Протягом 2022 року на територію громади для ведення господарської діяльності переїхали: ТОВ «ОТС – Україна», ТОВ «Пріма А», ТОВ «Перша українська виробнича компанія».

     У липні  2023 року з моєї ініціативи організовано та проведено спільно з Агенцією регіонального розвитку Львівської області семінар - практикум «Фінансові можливості» для підприємців Великомостівської територіальної громади, на якому розглянуто практичні аспекти пошуку коштів і написання та реалізацію грантів для малого та середнього бізнесу.

            Протягом вересня - жовтня 2022 року організовано переговори та підписання угоди про співпрацю із гміною Васильков (Республіка Польща). Завдяки укладеній угоді нашими громадами спільно підготовлено і подано проєкт «Зелений міст – транскордонне співробітництво з охорони навколишнього середовища» для участі у міжнародній програмі Interreg Next Польща - Україна  2021- 2027 весною 2024 року очікуємо результатів.

          Протягом 2022 - 2023 років завдяки допомозі працівників міської ради та підтримці депутатського корпусу вдалось підготовити всю документальну базу та розпочати реалізацію  проєкту «Створення транспортно-логістичного та торговельного центру в м. Великі Мости», що дасть змогу створити робочі місця та наповнити міський бюджет. Орієнтовно березень – квітень  планується початок будівництва  транспортно - логістичного комплексу на визначеній земельній ділянці.

    Також виконую функції пов’язані з виконанням державної політики з питань цивільного захисту населення, організовую підготовку та проведення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, протягом 2022 - 2023 рр. проведено 14 засідань комісії, обстеження об’єктів цивільного захисту  тощо. 

   Готую відповіді на запити, що надійшли по зверненнях громадян, запити, що надійшли електронною поштою. Опрацьовано та надано відповідь на понад 800 звернень за звітний період.

   Готую розпорядження міського голови з питань, які входять до компетенції об’єднаної територіальної громади та їх органів.

     Також веду постійний прийом громадян, виконую доручення міського голови з питань віднесених до моєї компетенції, а також інших питань, які потребують нагального вирішення.

         У своєму звіті хочу наголосити, що всі позитивні зміни у нашій громаді відбулися і відбуватимуться лише у спільній праці, спільних цілях і бажаннях рухатися вперед.

    Дякую за увагу.

 

З повагою,

Заступник міського голови

Великомостівської міської ради                                              Роман МАРМАШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень