Пошук

Сокальська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області: Як отримати інформацію про стан розрахунків платника з бюджетом через Електронний кабінет

Дата: 12.02.2024 09:50
Кількість переглядів: 32

Фото без описуДля роботи в Електронному кабінеті необхідно мати електронний ключ, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.

Вхід до електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Приватна частина Електронного кабінету дозволяє платнику податків надіслати до відповідного органу ДПС запит щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС за формою «F/J1300203».

Платник податків має право надіслати Запит за формою «F/J1300203» через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини електронного кабінету. 

У вікні «Заяви, запити для отримання інформації» можливо встановити відповідний період. 

Зі списку документів обирається Запит (F/J1300203) та обирається відповідний територіальний орган ДПС (за замовчуванням встановлено орган ДПС за місцем основної реєстрації). 

Збережений документ необхідно підписати та відправити до органу ДПС. 

Відповідь на запит платник податків отримує через Електронний кабінет у вигляді витягу з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та цільовими фондами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень