Пошук

Повідомлення про оприлюднення Проекту Детального плану території частини господарського двору по вул. Травнева, 1а в с. Бутини (І-ша черга) (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 12.02.2024 10:16
Кількість переглядів: 55

Фото без опису1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Проект Детального плану території частини господарського двору по вуцл. Травнева, 1а в с. Бутини (І-ша черга).

Проектом детального планування опрацьовано на І-шу чергу частину даної земельної ділянки площею 2,6072 га. В центральній частині проектованої території пропонується розташування столярного цеху шляхом його реконструкції та будівництво адміністративних, складських та допоміжних будівель і споруд, а також визначення параметрів земельної ділянки для його обслуговування.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Великомостівська міська рада Львівської області.

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

    а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення:

    30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 15.02.2024 року до 18.03.2024 року.

  б) способи участі громадськості:

надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Великомостівська міська рада Львівської області (80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6).

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

19.03.2024 року о 11:00 год. за адресою: адміністративна будівля (Львівська обл., Червоноградський р-н, м. с. Бутини, вул. Травнева, 18).

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Великомостівська міська рада Львівської області (80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6).

Адреса сайту: https://vmgromada.gov.ua/.

ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Великомостівська міська рада Львівської області (80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6)., ел. адреса: info@vmgromada.gov.ua. Строки подання зауважень та пропозицій – з 15.02.2024 року до 18.03.2024 року.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Великомостівська міська рада Львівської області.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Не передбачена.



Звіт про стратегічну екологічну оцінку

Детальний план території

Схема розташування території


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень