Пошук

Звіт про роботу старости села Купичволя Ірини Яремко за 2022-2023 роки

Дата: 27.02.2024 12:06
Кількість переглядів: 75

 Фото без опису Керуючись Конституцією та Законами України та іншими нормативно-правовими актами, звітую про роботу Купичвільського старостинського округу за 2022-2023 роки.

  До виконання обов’язків старости я приступила 13.01.2021 року, мою кандидатуру на посаду старости було обговорено на сільських сходах с. Купичволя та затверджено на сесії Великомостівської міської ради.

        До складу Купичвільського старостинського округу входить одне село Купичволя з чисельністю населення 762 особи зареєстрованих) та 50 осіб, які проживають без реєстрації з них: чоловіків 374 особи, жінок- 388, загальна кількість об’єктів по господарського обліку 290.

        Прийом громадян здійснюється за місцем роботи в межах робочого часу згідно з графіком прийому громадян, та у позаробочий час за місцем проживання жителів села. Усім громадянам, які зверталися на особистий прийом надано необхідну інформацію, консультацію, перелік необхідних документів, контактні телефони та адреси.

За звітний період направлено в різні інстанції 164 листи вихідної кореспонденції, видано довідок різного характеру 591,

Працюю в різних програмах

Реєстр територіальних громад - 287 витягів, реєстрація та зняття

Соціальна громада - 74, з низ субсидії, пільги, пакунок малюка, у зв’язку з вагітністю та пологами, допомога при народженні дитини, допомога особам з інвалідністю, допомога на проживання ВПО

В кінці минулого року почала працювати в Програмі ЄІСС, де подаю документи на отримання допомоги малозабезпеченим сім’ям та інші

Складено 181 акт обстеження матеріально- побутових умов.

В межах своєї компетенції виконую нотаріальні дії, заповіти, довіреності, посвідчення підписів на заяві. Готую документи на переоформлення спадщини.

Здійснюю оповіщення військовозобов’язаних та призовників, складаю списки юнаків для приписки до призовної дільниці

Веду облік всіх пільгових категорій, які проживають на території села, подаю документи в УПФ для нарахування компенсацій на придбання твердого палива, природного, скрапленого газу та використання електроенергії

На території ради проживають:

- багатодітних сімей - 32

- учасників АТО та учасників бойових дій на даний момент мобілізовано 47 осіб.

- воїнів- інтернаціоналістів -1

- інваліди І ,ІІ та ІІІ груп - 70

- діти-інваліди - 7

На території старостинського округу працює соціальний працівник, яка обслуговує престарілих громадян, які потребують сторонньої допомоги.

З березня 2023 року працює в нас Ресурсна кімната “Смайлик”, де дошкільнята навчаються, розвиваються, проводять різні заходи. Працівниками Ресурсної кімнати було організовано захід на День Незалежності. Де було зібрано кошти на ЗСУ в сумі 33000.00грн. Постійно організовують поїздки, різні екскурсії

 Станом на 01.01.2024 року мобілізовано 47 мешканців нашого села,

Допомога ЗСУ

За власні кошти та кошти громадян нашого села:

- закупили м’ясо та виготовили 1000 тушонок

-вив’язали 13 маскувальних сіток

- виготовляли окопні свічки

- продукти харчування та випічку

- житель нашого села Мандрик В.С. пожертвував більше 500 кг меду

- за сприянням нашої жительки села передали три тепловізори, павербанки, каримати, спальники, термобілизну, антисептики, дощовики, рюкзаки.

За власні кошти та кошти жителів села проводилися заходи

-по обкошуванню трави, побілка паркану та дерев в парку та біля могили “Борцям за Волю України”, прибирання опалого листя та вирубування чагарників.

- зрізали дві тополі, які були уражені омелою та досягли вікової межі.

- два рази в рік проводимо генеральне прибирання сільського кладовища на площі 2 га (обкошуємо траву, прибираємо закинуті могили, вирубуємо кущі)

- наймали грейдера та проводили грейдерування комунальних доріг

- під час Різдвяних свят проводили благодійний концерт на підтримку ЗСУ

- цього року нам надали спонсорську допомогу, закупили метал, плануємо своїми силами обновити огорожу біля могили “Борцям за Волю України”

Найбільшою проблемою нашого села є закриття  ФАПу. На території села проживає майже 70 інвалідів ( з них семеро дітей), багато з яких мають онкологію, людям постійно потрібно робити уколи, ставити крапельниці та інші медичні процедури. Їхати в іншу медустанову, потребує сил, часу та чималих коштів.

Також в жахливому стані перебувають майже всі комунальні дороги села Купичволя.

Звітуючи перед вами про роботу, сподіваюся на допомогу та підтримку у вирішенні нагальних проблем нашого села.

 

 

З повагою,

Староста                                                                Ірина ЯРЕМКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень