Пошук

Програма сприяння матеріально-технічного забезпечення військової частини А 4355 на 2024 рік

Дата: 29.02.2024 12:01
Кількість переглядів: 21

Фото без опису1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 Міська програма матеріально-технічної підтримки військова частина А 4355 на 2024 рік (далі – Програма) розроблена відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

2. Мета і основні завдання Програми

Метою Програми є покращення матеріально-технічної бази військової частини А 4355 на 2024р.

3. Визначення відповідальних виконавців Програми

Головним розпорядником коштів за Програмою визначено Великомостівську міську раду, відповідальними виконавцями заходів Програми – військова частина А 4355  на 2024 рік.

4. Обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми, обсягів та джерел фінансування, строки виконання Програми

 Програма передбачає комплексне розв’язання у невідкладному порядку проблем поліпшення стану матеріально-технічного забезпечення військової частини А 4355, яка бере участь  у відсічі збройної агресії російської федерації.

Виконання Програми наддасть можливість здійснення заходів щодо забезпечення державного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, зокрема сприяння матеріально-технічному забезпеченню військової частини А 4355.

Напрямки фінансування – для сприяння матеріально-технічному забезпеченню військової частини А 4355.

Головним розпорядником коштів є Великомостівська міська рада. Кошти на реалізацію Програми виділяються з місцевого бюджету або з інших джерел не заборонених законодавством.

        Великомостівська міська рада перераховує кошти на рахунок військової частини А 4355 відповідно до помісячного розпису асигнувань місцевого бюджету. 

5. Перелік завдань і заходів Програми

У Програмі передбачається здійснити ряд завдань та заходів щодо матеріально-технічного забезпечення військової частини А 4355.

Для реалізації Програми передбачається здійснення нижченазваних заходів  згідно додатку 2 . Програми

 

Секретар міської ради                                                           Віталій ГРИЦІВ



Рішення сесії №1258 від 08.02.2024р. Про затвердження програми сприяння матеріально-технічного забезпечення військової частини А 4355 на 2024 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень