Пошук

Привітали "дошкільнят"

Дата: 28.09.2023 11:38
Кількість переглядів: 36

Фото без описуНапередодні відбулися урочисті збори колективу Великомостівського ЗДО ясла – сад «Соняшник» на які було запрошено міського голову Ярослава Ройка, а також начальника відділу освіти, культури та туризму Галину Булик. Окрім професійного свята колектив закладу дошкілля святкував 35-річчя з Дня відкриття садочку.

Керівниця закладу Надія Мармаш згадала події, які відбувалися за весь час діяльності садочку, хвилиною мовчання вшанували пам’ять працівників, які вже відійшли у вічність, а також вручила подяки ветеранам та працівникам, які роками дбають про затишок та комфорт для вихованців садочку.

Подяки отримали: Мармаш Г. Ю., Балко Н. І., Крук М. І., Самсін Л. П., Стодольна Л. І., Гнідець М. С., Журавльова Н. І., Кунат І. В., а також працівники харчоблоку та робітник по ремонту Жмуд Ю. В.

Нагороджені також групи садочку: «Калинонька», «Цукерочка», «Зірочка», «Усмішка».

Звісно ж без подяк та грамот не залишилася і сама керівниця садочку Надія Мармаш, отримала грамоту від міського голови для неї та колективу за високі досягнення у педагогічній діяльності, самовідданість обраній професії, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління. Також грамоту від відділу освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради керівниці садочку вручила Галина Булик.

Департамент освіти і науки Львівської ОВА за сумлінну та плідну працю в системі освіти, високий високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у справу виховання дітей та з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля передав три нагороди для керівника Великомостівський Ясла-садок Соняшник Мармаш Н. Б. та вихователя садочку Михальчук Н. В., а також заступника директора Пристанської гімназії Равлик О. В.

Користуючись нагодою, міський голова Ярослав Ройко також вручив грамоту для керівниці Оксані Ковальовській та колективу Великомостівський ЦДЮТ за сумлінну працю і вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, активну громадську позицію в час боротьби за незалежність України та з нагоди Дня позашкілля. Адже відомо, що на базі центру творчості на постійній основі діє спілка «Берегині», що невтомно майже з початку великої війни плетуть для наших Захисників маскувальні сітки, які відправляються на передові позиції до наших воїнів і без перебільшення рятують їх життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень