Пошук

Сокальська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформує: Подання заяви для включення до Реєстру волонтерів

Дата: 08.03.2024 11:59
Кількість переглядів: 23

Фото без описуЗаяву про включення до Реєстру волонтерів  можна подати до податкового органу в паперовій або в електронній формі.

У паперовій формі заява може бути подана особисто, поштою, або через уповноважену особу (представника): 

- ФО - благодійником особисто - до будь-якого контролюючого органу з пред’явленням паспорта або документа, що посвідчує особу; 

- представником - до контролюючого органу за основним місцем обліку (місцем проживання ФО - благодійника), за наявності документа, що посвідчує особу представника, та документа, що посвідчує особу довірителя, або його ксерокопії та довіреності, засвідченої нотаріально, на проведення відповідних дій (після пред'явлення повертається); 

- поштою - до контролюючого органу за місцем проживання ФО - благодійника, справжність підпису ФО - благодійника на заяві має бути засвідчений нотаріально. 

В електронній формі заява (ідентифікатор форми f1308302) може бути подана через Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua/login), застосунок "Моя податкова" у розділі "Послуги", а також через портал "Дія". 

На Заяву за ф. № 1-РВ накладається електронний підпис, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису ФО - благодійника, виданим будь-яким кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг. 

Для заповнення та подання заяви після ідентифікації у приватній частині ЕК у режимі ЕК "Для громадян" знаходимо підрежим "Заява для волонтерів" або в меню "Додатково/Введення звітності/Створити" обрати форму з кодом f1308302. Після заповнення заяви здійснити перевірку, зберегти, підписати і відправити. 

Датою включення фізичної особи – благодійника до Реєстру волонтерів є дата внесення відповідного запису до Реєстру волонтерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень