Пошук

У нашому місті відбувся благодійний концерт родини Шутко в підтримку ЗСУ

Дата: 20.11.2023 15:29
Кількість переглядів: 22

Фото без описуВчора у нашому місті відбувся благодійний концерт родини Шутко в підтримку ЗСУ.

Остап Шутко є одним з найвідоміших музикантів нашого часу. Він є лауреатом міжнародних конкурсів, справжній віртуоз, легко сприймає усі музичні ідеї, жанри і має величезний репертуар: класичні скрипкові твори, сучасну музику, популярні твори.

Крім Остапа Шутка в концерті взяли участь його сини. Піаніст та композитор Роман, якого називають "Лістом ХХІ століття", і який вже випустив два власних альбоми Piano Explosion і Piano Energy, та скрипаль Назар, який вже у віртуозності переганяє свого батька. І Роман і Назар є лауреатами міжнародних конкурсів і виступають як солісти не лише в Україні, але й з а кордоном.

Люди, які прийшли на концерт із захватом сприймали усі композиції виконані музикантами, кожне виконання зривало шквал аплодисментів, ну і звичайно ж публіка вимагала виконання на біс.

На згадку про таку гарну подію у нашому місті музиканти отримали маленькі презенти сувенірної продукції з логотипом Великомостівської громади.

Після концерту музиканти роздавали усім бажаючим флаєри із автографами, також всі охочі могли придбати їх компакт диски.

Під час концерту зібрано 7790грн. на потреби ЗСУ. Дякуємо нашим Захисникам за можливість проведення таких заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень