Пошук

У Великомостівській громаді відбувся збір коштів для наших Захисників

Дата: 29.01.2024 12:04
Кількість переглядів: 82

Фото без описуНещодавно у нашій громаді відбувся збір коштів для наших Захисників. Загальна сума, яку вдалося зібрати на заявлені fpv дрони – 118 670грн.

До цього збору долучилися працівники Великомостівської міської ради та комунальних установ міської ради, відділ освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради, депутати Великомостівської міської ради, учні 3 – А класу Великомостівського ліцею, вчителі та учні Пристанської гімназії, парафіяни Свято-Успенського храму (ПЦУ) м. Великі Мости, жителі м. Великі Мости та с. Реклинець.

За ці кошти ми придбали 4 fpv дрони (на суму 66340грн.), які сьогодні відправлені нашим аеророзвідникам на Донеччину.

Решту суми ми, на прохання наших Захисників, розподілили між двома підрозділами, у яких воюють жителі нашої громади. Хлопці проводять масштабніші збори і попросили долучитися до них.

А саме:

- для 3 окремої танкової бригади, які зараз на Харківському напрямку і збирають на БпЛА «Пацюк», ми перевели кошти в сумі 26160грн. В цьому підрозділі знаходяться хлопці з Великих Мостів.

- для 214 окремого спеціального батальйону OPFOR, які знаходяться на Бахмутському напрямку і збирають на систему РЕБ, ми перевели кошти в сумі 26160грн. В цьому підрозділі воюють хлопці з с. Пристань.

 Безмежно дякуємо кожному, хто долучився до збору, кожному, хто допомагає та підтримує наших Захисників.

В єдності - сила! Разом переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень