Пошук

Відбулися обласні змагання з шахів

Дата: 05.02.2024 16:25
Кількість переглядів: 8

Фото без описуУ суботу, 3 лютого 2024 р. у місті Червоноград, відбулися обласні змагання з шахів. Великомостівську громаду представляли 3 вихованців шахового клубу Великомостівського ЦДЮТ і керівник клубу Кірик Юрій Ігорович. Ми забрали всі призи турніру.

Абсолютним чемпіоном турніру - відкритого чемпіонату Червонограду - 2024 серед 22 третьорозрядників з міст: Рівне, Одеса, Харків, Броди, Сокаль, Соснівка, Межиріччя, Червоноград з результатом 8.5 очок з 9 можливих, здобувши 8 перемог і звівши внічию одну партію з братом Олегом, став наш Орест Калитовський, виконавши норму 2 розряду (7 очок)

Кубок, медаль, диплом, шоколад, оплески, перемога серед учасників до 12 років, повчальні слова арбітрів турніру для майбутніх перемог у еліті шахів - це наші Великі Мости, це наш гурток, це наша співпраця і, сподіваємось, майбутня співпраця батьків не тільки Юри та Ореста і Олега! Це праця кожного з нас разом!

Ось тоді будуть у кожного перемоги! ПЕРЕМОГИ всім нам!!!

P.S. Калитовський Орест - чемпіон U12 і абсолютний чемпіон турніру третьорозрядників. Калитовський Олег і Сас Юра - срібний і бронзовий призери серед третьорозрядників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень