Пошук

Допомога для Захисників

Дата: 16.02.2024 16:40
Кількість переглядів: 112

Фото без описуВідповідно до «Програми соціального захисту населення на 2024 рік» Великомостівської міської ради, здійснюється виплата одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які на момент звернення перебувають в зоні ведення бойових дій (або перебувають за межами постійної дислокації підрозділів) та проживають або фактично проживають без реєстрації не менше 5 років на території Великомостівської міської ради.

Грошова допомога виплачується на матеріально-технічні засоби, обладнання, комплектуючі, запчастини до автомобільної техніки, обмундирування та інші засоби, які безпосередньо необхідні під час виконання військовослужбовцем завдань з оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф.

Для отримання грошової допомоги, необхідно подати наступні документи:

- заява*

- паспорт та ідентифікаційний код (до ID картки витяг про місце реєстрації);

- довідка про безпосередню участь в районах ведення бойових дій на момент звернення (за можливості її отримання) або інші документи, які засвідчують участь у бойових діях

- виписка з банківського рахунку заявника (Приват або Ощад банки).

*Заява довільної форми пишеться на ім’я міського голови, де чітко зазначаються матеріально-технічні засоби, обладнання, комплектуючі, запчастини до автомобільної техніки, обмундирування та інші засоби (за можливості засвідчити товаришами по службі) та надсилається разом з іншими документами на:

- адресу Великомостівської міської ради (80074, Львівська область, Червоноградський район, м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6)

- або на електронну пошту info@vmgromada.gov.ua

- або на номер телефону 0984334356 (Signal, Viber, Telegram, WhatsApp).

Сума одноразової виплати здійснється (за рішенням сесії), але не більше 20 000грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень