Пошук

Відбувся благодійний творчий вечір поетеси Марії Черкасової

Дата: 26.02.2024 16:46
Кількість переглядів: 18

Фото без описуВчора у Великомостівській громаді відбувся благодійний творчий вечір поетеси Марії Черкасової, де вона презентувала свою збірку «Дорога твоя до серця мого». Це вже друга збірка, яка побачила світ, першу пані Марія видала у 2021 році під назвою «Богом дана ясна мить», готується до друку уже і третя збірка поетичних творів. Майже в усіх поезіях оспівані любов до Бога і до нашої неньки України.

Марія Михайлівна Черкасова є Членом Спілки Християнських письменників України Червоноградського літературного об'єднання ім. Василя Бобинського. Нагороджена дипломом як учасник в номінації «Поезія» Всеукраїнського заочного літературного конкурсу «Як нас змінила війна?»

На творчий вечір, який відбувся у Великомостівському ліцеї було запрошено багато гостей, сюди завітали представники влади та духовенства, друзі та знайомі поетеси, люди мистецтва та інформаційної діяльності, а також колеги по перу.

До концертної програми долучилися, як найменші жителі Великомостівської громади – вихованці садочку «Соняшник» (муз.кер. Юлія Лєтіна), так і школярі: «Воїни світла», учні 2-В класу (вч. Ірина Струк) та інтелктики, учні 3-А класу (вч. Лариса Кондратюк) Великомостівського ліцею та молодша хореографічна група Великомостівської дитячої школи мистецтв (вч. Лілія Кудрик).

Дорослу концертну програму супроводжували виконавці Великомостівської школи мистецтв, Народний ансамбль «Діапазон», а також представники Народних домів та бібліотек Великомостівської громади, ну і звичайно ж спеціально запрошені гості - Гурт «Забавлянка».

Ведучими свята були: один з кращих учнів Великомостівського ліцею, гордість закладу Андрій Салик та керівник творчої майстерні вчителів Науково-педагогічного проєкту «Інтелект України», сучасний педагог-новатор Лариса Кондратюк.

Зустріч носила благодійний характер, тому всі пожертви, зібрані під час заходу, в сумі 10 091грн. Марія Михайлівна Черкасова передасть на потреби Збройних Сил України. Це буде ще одним вкладом в перемогу нашої країни.

Дякуємо пані Марії за організацію заходу і за його благородну мету.

Дякуємо всім, хто долучається до зборів для наших Захисників, донатить, молиться та всіляко підтримує воїнів, бо разом ми сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень