Пошук

Щодо проведення робочої зустрічі з аграріями та представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Червоноградського району

Дата: 02.04.2024 09:31
Кількість переглядів: 57

Фото без описуЧервоноградська районна військова адміністрація запрошує Вас прийняти участь у робочій зустрічі з аграріями, представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району на тему: «Джерела фінансування для розвитку аграрного сектору економіки у 2024 році».

Ініціатором зустрічі виступає Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації. Метою даної зустрічі є донесення інформації про залучення додаткових фінансових ресурсів за рахунок програм підтримки сільськогосподарських товарови-робників з бюджетів всіх рівнів, проектів міжнародної технічної допомоги та створення нових робочих місць в умовах воєнного стану.

Зустріч відбудеться 10 квітня 2024 року початок в 11:00, за адресою м.Сокаль, вулиця Шептицького, 26, приміщення Червоноградської районної військової адміністрації, 3 поверх, сесійний зал.

Додаток: «Програма робочої зустрічі»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень