Пошук

Допомога для Захисників

Дата: 18.03.2024 11:24
Кількість переглядів: 68

Фото без опису15 березня відбулася ХLIV позачергова сесія Великомостівської міської ради на якій було погоджено надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, яких було призвано на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом на матеріально - технічні засоби, обладнання, комплектуючі, запчастини до автомобільної техніки, обмундирування та інші засоби, які безпосередньо необхідні під час виконання ними завдань з оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.

Станом на 15.03.2024р. на адресу Великомостівської міської ради надійшло 44 заяви від жителів громади, які зараз перебувають на передовій, їх розглянула тимчасова депутатська комісія та передала на затвердження сесії.

Депутати погодили дані заяви та доручили провести відповідні виплати згідно додатку до рішення сесії на загальну суму 841 тис. грн.

Нагадуємо, що відповідно до «Програми соціального захисту населення на 2024 рік» Великомостівської міської ради, здійснюється виплата одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які на момент звернення перебувають в зоні ведення бойових дій (або перебувають за межами постійної дислокації підрозділів) та проживають або фактично проживають без реєстрації не менше 5 років на території Великомостівської міської ради.

Грошова допомога виплачується на матеріально-технічні засоби, обладнання, комплектуючі, запчастини до автомобільної техніки, обмундирування та інші засоби, які безпосередньо необхідні під час виконання військовослужбовцем завдань з оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф.

Для отримання грошової допомоги, необхідно подати наступні документи:

- заява*

- паспорт та ідентифікаційний код (до ID картки витяг про місце реєстрації);

- довідка про безпосередню участь в районах ведення бойових дій на момент звернення (за можливості її отримання) або інші документи, які засвідчують участь у бойових діях

- виписка з банківського рахунку заявника (Приват або Ощад банки).

*Заява довільної форми (зразок додається) пишеться на ім’я міського голови, де чітко зазначаються матеріально-технічні засоби, обладнання, комплектуючі, запчастини до автомобільної техніки, обмундирування та інші засоби (за можливості засвідчити товаришами по службі) та надсилається разом з іншими документами на:

- адресу Великомостівської міської ради (80074, Львівська область, Червоноградський район, м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6)

-  або на електронну пошту info@vmgromada.gov.ua

- або на номер телефону 0984334356 (Signal, Viber, Telegram, WhatsApp).

Сума одноразової виплати здійснється (за рішенням сесії), але не більше 20 000грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень