Пошук

У Великих Мостах стартували Курси “Мейкерство, інновації та підприємництво”

Дата: 04.04.2024 16:27
Кількість переглядів: 54

Фото без описуСьогодні у Великих Мостах стартували Курси “Мейкерство, інновації та підприємництво” для всіх охочих опанувати корисні теоретичні знання та практичні навички від досвідчених і фахових тренерів та в подальшому можливість отримати ґрантове фінансування для розвитку власної справи.

Захід відбувся у Великомостівському ліцеї. З вітальним словом до учасників звернувся міський голова Ярослав Ройко, він побажав молоді легкого старту та успіхів у генеруванні ідей, які згодом можуть перерости у цікаві стартапи.

Організатором заходу виступає Tech StartUp School у Червоноградському мікрорегіоні .

Розпочали опановувати знання з курсу "Основи створення бізнесу" разом з тренеркою Яною Левицькою.

Кожен з присутніх розповів про себе і про те, яка у нього супер сила, про свої хобі та захоплення. Дехто поділися своїм успішним досвідом втілення цікавих ідей.

Згодом розібрали кілька прикладів успішних та не дуже стартапів, після чого молодь розподілилася на команди.

Кожна з команд отримала певні картки із зображенням і мала завдання виділити кілька можливих проблем, пов'язаних із малюнком, оцінити їх та обрати одну основну. Далі треба було знайти можливі рішення даної проблеми та перетворити своє рішення на продукт або послугу.

Завдання виявилось цікавим, а кінцеві результати несподіваними та креативними. Кожна команда представила свої презентації та ідеї.

Молодь з нетерпінням чекає наступних етапів навчань та готує ідеї, які можливо буде втілювати за допомогою грантів.

Захід фінансується Федеральним міністерством економіки і захисту клімату Німеччини (BMWK) та підтримується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у межах проєкту "Справедлива трансформація вугільних регіонів та зелене відновлення енергетичного сектору України".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень