Пошук

ДП «Санаторій «Моршинкурорт» запрошує на санаторно-курортне лікування, реабілітацію та психологічну реабілітацію учасників бойових дій

Дата: 29.04.2024 16:13
Кількість переглядів: 92

Фото без описуДП «Санаторій «Моршинкурорт» - це сучасний реабілітаційний центр, що знаходиться в центрі відомого в Україні та за її межами бальнеологічного курорту Моршин, розташований серед тисячі гектарів екологічно чистих Карпатських лісів. Завдяки правильному підходу і сучасним лікувальним технологіям, Санаторій забезпечує закритий цикл лікування, в основі якого - сама людина та її здоров’я.

Протягом 2017-2023 рр. санаторій «Моршинкурорт» надавав послуги санаторно-курортного лікування, реабілітації та психологічної реабілітації учасниками бойових дій, статус яким надано відповідно до пунктів 19 - * 21 частини першої статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, учасникам війни, статус яким надано відповідно до пункту 13 статті 9 Закону, постраждалим учасникам Революції Гідності, статус яким надано відповідно до статті 161 Закону, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, статус яким надано відповідно до абзацу четвертого пункту 1 статті 10 Закону, членам сімей загиблого (Померлого) Захисника та Захисниці України, статус яким надано відповідно до статті 10 Закону.

Впродовж цього часу курорт прийняв на лікування понад 3 тисячі осіб. Як результат - багато позитивних відгуків гостей та збільшення попиту на послуги.

В цьому році курорт продовжує працювати і приймати на психологічну реабілітацію, реабілітацію в рамках співпраці з Національною службою здоров’я України та на санаторно-курортне лікування за напрямками:

- захворювання органів травлення

- захворювання опорно-рухового апарату

- захворювання нервової системи

- захворювання нирок та сечовивідних шляхів

- при післятравматичних станах


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень