Пошук

Чотирьом матусям з нашої Великомостівської громади присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

Дата: 27.06.2024 11:06
Кількість переглядів: 70

Фото без описуЗа материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей відповідно до Указу президента України від 29 січня 2024 року №33/2024 нагороджено багатодітних матерів нашої громади Марію Гульгун, Наталію Дубецьку, Марію Коляду, Наталію Кащій.

Нагороди вручив голова Червоноградської РДА Андрій Дяченко та міський голова Ярослав Ройко.

 

Марія Гульгун, жителька с. Боянець, народила і виховує семеро дітей, 4 дівчинки і 3 хлопчики. Найстаршій доньці Юлії вже 18 років, наймолодшому Марку – 3 рочки. Усі діти виявляють свої таланти, ростуть щирими, відкритими та вихованими. Пані Марія бере активну участь у громадському житті села, співає у церковному хорі та очолює Жовківський осередок ГО «Спілка багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина». Разом з іншими членами спілки організовувала доброчинний ярмарок та Різдвяну коляду, усі виручені кошти спрямовували для військовослужбовців, жителів села Боянець, як боронять нашу країну від ворога.

Наталія Дубецька, жителька с. Борове, мама п’ятьох дітей та бабуся двох онучок. Старша донька Діана навчалася на кондитера, випікає чудові торти та різні солодощі на замовлення. Син Роман три роки проходив військову службу в рядах Збройних Сил України. Менші донечки пані Наталі виявляють цікавість до музики, вокалу.

Завдяки своїй працелюбності, бездоганному ставленні до роботи, приязні з односельчанами, пані Наталя здобула неабиякий авторитет у громаді села.

Марія Коляда, жителька с. Бутини, народила шість дітей, але виховує п’ять дітей, оскільки, на жаль, одна дитинка померла у восьмимісячному віці. Проте жінка разом зі своїм чоловіком пережили це горе і виховують п’ятеро чудових діток – три доньки і двоє синів. Діти ростуть вихованими, скромними, доброзичливими, активно беруть участь у шкільному житті. Сім’я пані Марії – глибоко релігійна, сімейні стосунки та виховання дітей будується на засадах християнської моралі. Родина веде домашнє господарство, усі разом працюють для добробуту сім’ї.

Пані Марія є доброю господинею, сумлінною та відповідальною в роботі, доброзичливою у ставленні до односельчан.

Наталія Кащій, проживала з сім'єю у Великомостівській громаді, як внутрішньо переміщена особа, мама 5 дітей. Є головним сержантом, офіцером Державної прикордонної служби України.

Пані Наталя розпочала свою трудову діяльність за спеціальністю – вчитель української мови та літератури у Закарпатській області. Згодом сім’я переїхала до міста Маріуполь, там продовжила працювати вчителем. Через три роки була призначена на посаду радника міського голови Маріупольської міської ради. З 2018 року по тепер перебуває на військовій службі. За роки своєї праці зарекомендувала себе сумлінною, наполегливою, працелюбною, відповідальною та чесною працівницею, за що заслужено користується авторитетом серед колег.

Пані Наталя – багатодітна мама, яка народила та спільно з чоловіком виховує трьох доньок та двох синів, які є гарними, добрими, гідними громадянами нашої Батьківщини. У сім’ї діти навчаються чесності, порядності, відповідальності, бути чуйними до людей та працьовитими.

Чоловік пані Наталі є військовим капеланом, проходить службу за контрактом у прикордонному загоні. Вся родина є дружня, добросовісна, любить людей, життя та природу. Цінують працю та духовне життя.

Низький уклін усім матерям – берегиням нашого краю і шана за материнську працю!

Дякуємо за ваші великі серця, сповнені любов'ю та відданістю своїм діткам, своїм сім'ям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень