Пошук

Надання адресної допомоги на реабілітацію осіб з інвалідністю внаслідок війни І, ІІ, ІІІ груп

Дата: 12.07.2024 11:54
Кількість переглядів: 55

Фото без описуПро програму

Великомостівська міська рада нагадує, що з метою надання додаткових соціальних гарантій у Львівській області діє Комплексна програма  соціальної підтримки у Львівській області усасників АТО(ООС),бійців-добровольців АТО, Захисників та Захисниць України, членів їх сімей, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки.

Одним із заходів програми є надання адресної допомоги на реабілітацію осіб з інвалідністю внаслідок війни І, ІІ, ІІІ груп з числа осіб, які брали участь у Революції Гідності / антитерористичній операції / операції Обʼєднаних сил / заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

Для кого?

Особи з інвалідністю внаслідок війни з числа осіб, які брали участь у Революції Гідності / російсько-українській війні, які проживають на території Львівської області.

Критерії участі

Для отримання допомоги заявник / одержувач, який звернувся вперше, подає заяву до відділу ЦНАП Великомостівської міської ради.

 Допомога надається не частіше одного разу на рік, яка може бути використана на послуги з медичної, фізичної, психологічної реабілітації; послуги спортивного залу, тренажерного залу, басейну; послуги з іпотерапії та інші.  Допомогу може бути використано на заходи реабілітації разом з дружиною (чоловіком) заявника / одержувача.

Для отримання допомоги в наступних роках заявник / одержувач долучає одне з підтверджень про проходження реабілітації за попередній період (рахунок про оплату, акт наданих послуг, квитанцію, договір або будь-який інший документ, що підтверджує проходження реабілітації заявником / одержувачем або разом з його (її) дружиною (чоловіком). Дружина (чоловік) заявника / одержувача може проходити реабілітацію лише разом із заявником / одержувачем та може використати не більше половини отриманої заявником / одержувачем допомоги. Обов’язковою умовою є зазначення у підтверджувальних документах прізвища, ім’я, по батькові заявника / одержувача (його (її) дружини (чоловіка) та підтвердження вартості отриманих послуг не меншої від двох третіх розміру допомоги

Виконавець

Сектор соціального захисту населення  Великомостівської міської ради.

Пакет документів для участі:

Заява;

Копія посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни;

Копія документа, що підтверджує безпосередню участь у російсько-українській війні (з 2014 року);

Копія індивідуальної програми реабілітації, виданої медико-соціальною експертною комісією із зазначенням необхідності отримання реабілітації;

Копія паспорта заявника та ідентифікаційного номеру;

Витяг з реєстру територіальної громади;

Реквізити особового банківського рахунку;

У разі повторних звернень - підтверджуючі документи на ім’я заявника про проходження реабілітації за попередній період (рахунок про оплату, акт наданих послуг, квитанцію, договір або будь-який інший документ, що підтверджує проходження реабілітації заявником/одержувачем або разом з його (її) дружиною (чоловіком); інші.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень